čtvrtek 9. dubna 2009

Chodba


Naše chodba. Za chvíli bude trochu jiná. Bude totiž s plošinou.

Dneska jsem si vyzvedla na poště krásnou zprávu, kde nám byla přiznána částka na tuto pomůcku. Není to 100%, ale skoro jo. Se spoluúčastí souhlasím, člověk si toho pak víc váží. My si toho vážíme moc. Děkuju všem, kdo nám v tom pomohli. Děkuju za vstřícnost, rychlost, pochopení, milé jednání - od úřednic i lékaře.

Tak snad vše dobře dopadne a Adélka bude zase o velký kus samostatnější. O zatraceně velký kus.

7 komentářů:

wlcice řekl(a)...

Plošina je super vynález. Taky máme, ocení ji zejm. tvoje záda ;-)
Spoluúčast jsme tenkrát měli 50tis.- bylo to hrozné období, nevěděli jsme, co splácet dřív.
Opakuje se to v 5letých cyklech :-) taková je životnost těch věcí... :-(

Daniela řekl(a)...

Jo, jo, pět let nám musí vydržet. Jak dlouho jí máte vy? Fakt vydrží jen těch pět let? To jsem teda myslela, že víc :-( .

wlcice řekl(a)...

Vydrží, při slušném zacházení ano. Jen to chce pak revizi-kdyby něco... ale my bez poruchy-letos jí bude 6.Máme ji od ALTECHu. Do 1.patra. Ve škole jim ji dali až do 3.p.-a to je děs, pořád rozbitá, vůbec tu vzdálenost neutáhne. Tak na to pozor-škola chtěla "levně"-a to není vždy dobře... :-(

Daniela řekl(a)...

Jé, tak mi taky budeme mít od Altechu, druhé patro, tak to snad bude dobrý. Levný to není ani trochu. Je odlehčená, motor nebude mít na sobě, ale v motorové skříni, která bude u nás před bytem. Zjišťovali jsme zkušenosti jiných a snad by to mělo být dobrý.

wlcice řekl(a)...

my máme taky motor ve skříni, jde o to, aby to utáhl. Ve škole prostě neinstalovali zařízení, o kterém bylo ihned jasné, že nebude fungovat. Kšeft je kšeft. :-(

Anonymní řekl(a)...

no hurá,nějaké novinky...My se raději pustili do stavby bezbariérového baráku...Ten se taky rve penězma pořád...

Anonymní řekl(a)...

Marcela