středa 5. srpna 2009

Úterý 4. 8.


Balíme jen to nejnutnější. V nemocnici nám dávají zprávu a snímky v elektronické podobě.

Cesta je dlouhá. V řízení se střídáme, ale i tak to je náročný. Holky jsou milionový. Adélka cestuje v leže na zadních sedadlech. Kájinka vpředu v autosedačce.

Samozřejmě, že při našem štěstí, nás zastavila policie. Překročili jsme rychlost a ještě Adélka nebyla v sedačce. Ale naštěstí zpráva z nemocnice pánu policistovi stačí a odpouští nám i tu pokutu za rychlost.

Ale pak už jedeme předpisově a to je fakt samá čtyřicítka. Silnice malé a ještě vyježděné koleje.

Jedeme rovnou na dětskou ortopedii do Motola, kde se díky Bohu žádná polská hypotéza nepotvrzuje. Adélka má obyčejnou zlomeninu, operace není nutná.

Fakt jsem ráda, že už jsme doma, že máme po ruce české doktory.

Teď už jen, aby se vše dobře zahojilo, nenastaly žádné komplikace. Za 14 dní máme v Motole kontrolu.

Adélka to snaší dobře, je to šikula statečná. Musí jenom ležet, ale zatím ji ještě baví pohádky, tak snad těch 14 dní zvládneme.

Fotka je z Motola, to už bylo dobře.

3 komentáře:

wlcice řekl(a)...

Tedy, holky, jak jste k tomu přišly?? Hlavně, že to všechno dopadlo...
- my máme podobnou zkušenost z řeckého špitálu, to jsem ale fakt měla už hodně černé myšlenky... jednou to dám taky na blog... pro výstrahu!

Moc držím palce,ať se nožka rychle hojí a ať nejsou žádné komplikace. Motol by měl být Ok.
Nepotřebuje Adelka zas potěšit nějakým CD? Máme rozsáhlý archiv :-) Aby čas rychleji utíkal...

Anonymní řekl(a)...

Teda holky,jen jsem vás rozklikla jsem se lekla.Jak k tomu beruška přišla??V cizině je to vždy problém.Také máme zkušenosti s nemocnicí a jakmile to jde rychle domů...Tak se holky hojte a klidně se stavte až pojedete do Motola.Marcela

Daniela řekl(a)...

Ahoj holky, díky za podporu. Jak k tomu Adélka přišla nevíme, nohy necítí a my si toho všimli až podle otoku a divného pohybu. Bylo to hrozný, v tom Polsku nás strašně vylekali.

Hlavně, že už jsme doma.

Markét, ráda si přečtu vaše zážitky s řeckým špitálem, fakt by mě to zajímalo. Za jakékoliv potěšení CDčkem nebo i dopisem budeme moc rádi, přeci jen je ještě před námi dost dní v leže. Moc děkuju za nabídku. D.